Βλαχοδήμος: «Πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν κοντά στο να φύγω από την Μπενφίκα»

Βλαχοδήμος: «Πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν κοντά στο να φύγω από την Μπενφίκα»
Photo Credits: INTIME

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι μόνο μίλησε στην ιστοσελίδα «Transfermakt» ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος λέγοντας πέρσι το καλοκαίρι ήταν κοντά στο να φύγει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κίπερ της Μπενφίκα παραδέχθηκε ότι πέρσι το καλοκαίρι ήταν κοντά στο να φύγει. Επισήμανε ότι τώρα αισθάνεται καλά στη Λισαβόνα και έτσι αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

«Η οικογένειά μου και εγώ αισθανόμαστε πολύ καλά εδώ, στη Λισαβόνα. Η Μπενφίκα είναι κορυφαίος σύλλογος, όλα είναι πολύ οικεία εδώ», επισήμανε.

«Μπορούμε μόνο να νιώθουμε καλά. Η σεζόν, με το πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα που καταφέραμε στη διάρκεια της σεζόν, το επιβεβαίωσαν», είπε, χωρίς να προβλέψει πόσο καιρό θα μείνει στη Λισαβόνα: «Πάντα λέω ότι το ποδόσφαιρο είναι μια καθημερινή δουλειά και ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, όπως είπα, είμαι σε μια κορυφαία ομάδα και νιώθω καλά εδώ».

Ο Βλαχοδήμος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Μίλησε και για την προτίμησή του στην Premier League. «Νομίζω ότι η Premier League είναι εξαιρετικά ελκυστική για όλους τους ποδοσφαιριστές»-, αν και τα τελευταία χρόνια είχε προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα, όπως η Bundesliga. Όταν ρωτήθηκε αν τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στο να φύγει από την Μπενφίκα, ο παίκτης δεν ξέφυγε από την ερώτηση: “Ναι, ήμουν. Για παράδειγμα, το περασμένο καλοκαίρι. Όμως, ως ποδοσφαιριστής, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά που πραγματικά μπορούμε. Υπάρχουν πολλές πτυχές που σχετίζονται με μια μεταγραφή»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X