Ο Ινφαντίνο ζήτησε από τον Βινίσιους να ηγηθεί ειδικής επιτροπής παικτών κατά του ρατσισμού

Ο Ινφαντίνο ζήτησε από τον Βινίσιους να ηγηθεί ειδικής επιτροπής παικτών κατά του ρατσισμού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής κατά του ρατσισμού, με επικεφαλής τον Βραζιλιάνο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, προανήγγειλε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο ηγέτης της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας είχε σήμερα (15/6) συνάντηση στη Βαρκελώνη με τον 22χρονο, ο οποίος έγινε δέκτης επιθέσεων ρατσιστικού χαρακτήρα, σε αγώνες της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

«Δεν θα υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο με ρατσισμό. Οι αγώνες πρέπει να διακόπτονται άμεσα όταν συμβαίνει αυτό. Αρκετά!» υπογράμμισε ο Ινφαντίνο, ο οποίος ζήτησε από τον Βινίσιους να ηγηθεί μίας επιτροπής, αποτελούμενης από ποδοσφαιριστές, «… που θα παρουσιάσει αυστηρότερες ποινές κατά του ρατσισμού, οι οποίες στη συνέχεια θα υιοθετηθούν από τις ποδοσφαιρικές αρχές σε όλο τον κόσμο».

«Πρέπει να ακούσουμε τους παίκτες και το τι χρειάζονται για να εργαστούν σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον. Χρειαζόμαστε αυστηρότερες τιμωρίες. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο. Ως πρόεδρος της FIFA, αισθάνθηκα ότι έπρεπε να μιλήσω προσωπικά με τον Βινίσιους για το ζήτημα αυτό» κατέληξε ο Ινφαντίνο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X