Το πρόγραμμα της επόμενης Premier League: Πρεμιέρα με Σίτι κόντρα σε Κομπανί, Τσέλσι-Λίβερπουλ το πρώτο ντέρμπι

Το πρόγραμμα της επόμενης Premier League: Πρεμιέρα με Σίτι κόντρα σε Κομπανί, Τσέλσι-Λίβερπουλ το πρώτο ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Premier League εξέδωσε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και η πρώτη σέντρα θα δοθεί στις 11 Αυγούστου, με την επίσκεψη της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπέρνλι του πρώην αρχηγού της, Βενσάν Κομπανί. Ντέρμπι Τσέλσι-Λίβερπουλ την 1η αγωνιστική (13/6).

Η σεζόν της Premier League ολοκληρώθηκε στις 28 Μαΐου και ήδη οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας χρονιάς, η οποία απέχει λιγότερο από δύο μήνες.

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε το επίσημο πρόγραμμα για την ερχόμενη σεζόν (2023/24) και η πρώτη σέντρα θα δοθεί στις 11 Αυγούστου, με την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Σίτι στην έδρα της πρωταθλήτριας της Championship, Μπέρνλι, απέναντι στον άλλοτε εμβληματικό κάπτεν των Σίτιζενς, Βενσάν Κομπανί.

Το Σαββατοκύριακο η δράση περιλαμβάνει το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς ανάμεσα στην Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τη Λίβερπουλ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει θεωρητικά βατό έργο εντός έδρας απέναντι στη βκαι τη νεοφώτιστη Λούτον να δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Το καλεντάρι περιλαμβάνει τρεις διακοπές (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο) για τις εθνικές ομάδες, ενώ θα υπάρξει και mid-season break στην αρχή του 2024, με την πρώτη αγωνιστική του έτους να «σπάει» σε δύο Σαββατοκύριακα (13 και 20) και την επόμενη να ακολουθεί στις 30 Ιανουαρίου. Φινάλε της σεζόν στις 19 Μαΐου.

Αναλυτικά τα δέκα ματς της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11/8

22:00 Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι
Σάββατο 12/8

14:30 Άρσεναλ – Νότιγχαμ
17:00 Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ
17:00 Μπράιτον – Λούτον
17:00 Έβερτον – Φούλαμ
17:00 Σέφιλντ – Κρίσταλ Πάλας
19:30 Νιούκαστλ – Άστον Βίλα
Κυριακή 13/8

16:00 Μπρέντφορντ – Τότεναμ
18:30 Τσέλσι – Λίβερπουλ
Δευτέρα 14/8

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X