Λεάο: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τη Μίλαν, όνειρο να κατακτήσουμε το Champions League»

Λεάο: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τη Μίλαν, όνειρο να κατακτήσουμε το Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιό του με τη Μίλαν ανανέωσε ο Ραφαέλ Λεάο, με τον Πορτογάλο σταρ να δηλώνει πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει από τους «ροσονέρι», ενώ επίσης ανέφερε πως είναι όνειρό του να κατακτήσει το Champions League.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ραφαέλ Λεάο:

«Είχα πάρει την απόφαση να παραμείνω στην Μίλαν αρκετές εβδομάδες πριν υπογράψω το συμβόλαιο, είχα πει στους διοικούντες πως ήταν αυτό που ήθελα.

Όταν ήρθα εδώ σε ηλικία 19 ετών με υποδέχτηκαν με εκπληκτικό τρόπο και αυτά τα χρόνια με βοήθησαν να προοδεύσω και να γίνω ο ποδοσφαιριστής που είμαι.

Για αυτό, δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω, θέλω να συνεχίσω να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για το παρόν και για το μέλλον της Μίλαν».

Για την κατάκτηση του Champions League από τη Σίτι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ρούμπεν Ντίας και τον Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βρεθώ εγώ με την ομάδα μου στον τελικό για να διεκδικήσω το τρόπαιο.

Το να κατακτήσω το Champions League είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου στην εθνική Πορτογαλίας»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X