«Ζητά 5 εκατ. ευρώ για τον Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ»

«Ζητά 5 εκατ. ευρώ για τον Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ»
Photo Credits: INTIME

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται να ζητήσει 5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης σε όποια ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χρήματα που θα ζητήσει η Σπόρτινγκ για όποιον ενδιαφερόμενο υπάρξει για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου δημοσιοποίησε η «Record».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο σύλλογος της Λισαβόνας κοστολογεί τον Έλληνα μέσο στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ επιθυμεί και 10% ποσοστό μεταπώλησης στην επόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους 16 που φέρεται να έβαλε πωλητήριο η πορτογαλική ομάδα, μετά την κακή σεζόν που πραγματοποίησε στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι η Σπόρτινγκ δεν θα έλεγε «όχι» σε κάποια χαμηλότερη προσφορά, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X