Ερχεται συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ!

Ερχεται συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ θα βγει κοντά στα Χριστούγεννα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρέλα του κόσμου για τις φανέλες είναι γνωστή. Οι φίλοι της ΑΕΚ αγκάλιασαν το «βήμα» που έγινε φέτος με την επιστροφή της Ένωσης στη NIKE και σε συνδυασμό με τη μπουτίκ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» -που γινόταν χαμός σε κάθε ματς- ο κόσμος επέστρεψε περισσότερο από ποτέ στο να φορά ό,τι κιτρινόμαυρο κυκλοφορεί.

Φέτος είναι λογικό η ανυπομονησία να είναι ισχυρότερη από ποτέ καθώς η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια και το 2024 μπαίνει στο 100ό έτος της ένδοξης ιστορίας της.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ηλίας Αρμόδωρος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Football Pro στην Ελλάδα ο οποίος συνεργάζεται με τη Nike, αποκάλυψε πως κοντά στα Χριστούγεννα θα βγει μια συλλεκτική και επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως μερικές συλλεκτικές φανέλες βγήκαν για το πρώτο παιχνίδι του Δικεφάλου στην «Αγιά Σοφιά –  OPAP Arena» πριν το ματς με τον Ιωνικό. Ενώ, αναμένονται αρκετές εκπλήξεις δεδομένης της ιστορικής συγκυρίας των 100 χρόνων του Συλλόγου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X