Καπέλο: «Ιδιοφυία σαν τον Μέσι ο Μπερλουσκόνι»

Καπέλο: «Ιδιοφυία σαν τον Μέσι ο Μπερλουσκόνι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ιταλικό ποδόσφαιρο από τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πόσω μάλλον οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν και τον έζησαν από κοντά. Ένας εξ αυτών και ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος αποθέωσε τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Μίλαν συγκρίνοντάς τον με τον Λιονέλ Μέσι. Εξάλλου, στην κοινή τους παρουσία στους «ροσονέρι» (1991-1996) κατέκτησαν 4 πρωταθλήματα Ιταλίας, 3 Super Cup Ιταλίας, 1 Champions League και 1 Super Cup Ευρώπης.

«Θα προσδιόριζα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως έναν μέσο με φαντασία. Υπάρχουν αυτοί που δουλεύουν, όμως έχουν τη φαντασία και την ποιότητα για να δίνουν σωστά τη μπάλα. Εκείνος ήταν ιδιοφυία, οπότε θα τον συνέκρινα με τον Λιονέλ Μέσι. Η σχέση μου με τον Μπερλουσκόνι ήταν υπέροχη. Στα πέντε χρόνια που ήμουν στο τιμόνι, δεν ανακατεύτηκε ποτέ σε θέματα τακτικής. Ήμουν πολύ τυχερός που τον γνώρισα, είναι τύχη να συναντάς έναν άνθρωπο που μπορεί να σου δώσει το κάτι παραπάνω και αυτό το κάτι παραπάνω μόνο οι ιδιοφυίες μπορούν να το δώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X