Τσούμπερ: «Ηταν η μόνη σωστή απόφαση να χάσω το Μουντιάλ για την επέμβασή μου»

Τσούμπερ: «Ηταν η μόνη σωστή απόφαση να χάσω το Μουντιάλ για την επέμβασή μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στην εθνική Ελβετίας, έχοντας χάσει το Μουντιάλ του Κατάρ, επειδή επέλεξε να κάνει μια επέμβαση και να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Η επιστροφή του στη δράση με θεαματικό τρόπο, παρόλο λογιζόταν ως δεύτερη επιλογή στην ΑΕΚ, προκάλεσε και την εκ νέου κλήση του στην εθνική.

Ο Τσούμπερ μίλησε στους συμπατριώτες του για όλα όσα συνέβησαν αυτή την περίεργη χρονιά για τον ίδιο.

Για τον τραυματισμό του πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο είπε: «Η ιστορία δείχνει όσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί το ποδόσφαιρο». Μετά από μια δύσκολη σεζόν, ο Τσούμπερ ξεκίνησε με προβλήματα και από την 3η αγωνιστική ήταν τραυματίας. Πριν το Μουντιάλ οι τραυματισμοί λόγω μιας φλεγμονής ήταν πιο έντονοι και τότε αναγκάστηκε να πει στον προπονητή της εθνικής Ελβετίας ότι δεν είναι υγιής για να πάει στο Κατάρ. «Ήταν η μόνη σωστή απόφαση», επισήμανε.

«Ήταν ενδιαφέρον για μένα να βρεθώ στη θέση του φιλάθλου. Υπέφερα μαζί τους και έδινα οδηγίες στην οθόνη», ανέφερε ο Τσούμπερ για την εμπειρία του να βλέπει το Μουντιάλ από τον καναπέ του.

Για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, ο 31χρονος επιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του: «Δεν έφτασα μέχρι την εθνική, απλά για να βρίσκομαι εδώ».

Τέλος, αναφερόμενος στον νέο του ρόλο στην ΑΕΚ, παίζοντας ως δεύτερος επιθετικός σημείωσε: «Πάντα είχα αυτή την προσέγγιση για το γκολ και κατάφερα να το κάνω περισσότερο σε αυτόν τον πιο επιθετικό ρόλο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X