Ανάλυση enwsi.gr: Ο καλός «στρατιώτης» Τζαβέλλας αποχαιρετά την ΑΕΚ με νταμπλ και το κεφάλι ψηλά!

Ανάλυση enwsi.gr: Ο καλός «στρατιώτης» Τζαβέλλας αποχαιρετά την ΑΕΚ με νταμπλ και το κεφάλι ψηλά!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί πλέον παρελθόν από την ΑΕΚ, την οποία βοήθησε από όπου και όποτε χρειάστηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά από 2 σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ και την κατάκτηση του ιστορικού φετινού νταμπλ, αποχωρεί και αποχαιρετά την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Και αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι, έχοντας δώσει (φέτος) ότι χρειαζόταν η ομάδα από οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόταν.

Στόχος του Τζαβέλλα είναι να βρει ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο και χρόνο συμμετοχής, πολύ περισσότερο από όσο θα μπορούσε να παίζει ως 5η λύση στα στόπερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Και αυτό ώστε να είναι… ζεστός και στα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική ομάδα στα προκριματικά του EURO 2024.

Ανάλυση enwsi.gr: Ο καλός «στρατιώτης» Τζαβέλλας αποχαιρετά την ΑΕΚ με νταμπλ και το κεφάλι ψηλά!

Ο Τζαβέλλας στην ΑΕΚ

Ο διεθνής αμυντικός ήρθε στην Ένωση στις 30 Ιουνίου του 2021, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και «σφραγίζοντας» έτσι την επιστροφή του στην Ελλάδα, έπειτα από το πέρασμά του από Κέρκυρα (2006-08), τον Πανιώνιο (2008-10) και τον ΠΑΟΚ (2013-17).

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του Δικεφάλου συμμετείχε σε 28 αγώνες στο πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και πλέι οφ) με 2 γκολ, σε 3 αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά και σε 2 στα προκριματικά του Europa League, όπου η ΑΕΚ βίωσε ένα «καταστροφικό] αποκλεισμό από την Βελέζ Μόσταρ.

Ο Τζαβέλλας ενώ βρέθηκε στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής για την αποτυχία να μην βγει καν Ευρώπη η Ένωση, λίγο πριν την έναρξη της περασμένης σεζόν μίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος του τόνισε ότι τον υπολογίζει για την σεζόν 2022/23, με τον Έλληνα αμυντικό να παραμένει εν τέλει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και να βοηθάει πολύ την ομάδα.

Τζαβέλλας: Λίγες συμμετοχές, αλλά καλές…

Μπορεί οι συμμετοχές του να μειώθηκαν αρκετά, αυτό όμως έγινε γιατί η Ένωση απέκτησε τους Βίντα και Μουκουντί, οι οποίοι έδειξαν ότι αποτελούν πολύ καλό δίδυμο. Ενώ ο Έλληνας σέντερ μπακ ξεκίνησε βασικός τη σεζόν, από τη στιγμή που έσπασε το χέρι του στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Μουκουντί άρπαξε την ευκαιρία και δεν βγήκε ξανά από την ενδεκάδα.

Ο Τζαβέλλας τη σεζόν που μας πέρασε συμμετείχε σε 18 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού η Ένωση δεν κατάφερε να βρεθεί στην Ευρώπη. Ωστόσο, είτε στα ματς Κυπέλλου, είτε στο Πρωτάθλημα, είτε στον πάγκο, είτε με την παρουσία του στις προπονήσεις και την εικόνα του στις δύο προετοιμασίες, έδειξε ότι ήταν χρήσιμος και μία πολύ θετική παρουσία εντός ΑΕΚ.

Πλέον, ο πρώην άσος των κιτρινόμαυρων έχει βγει στην αγορά ως ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη ομάδα του αφού βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Καλή συνέχεια Γιώργο, νταμπλούχε…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X