ΠΑΕ ΑΕΚ: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά τα διαρκείας - Κανένας λόγος προσέλευσης στα γραφεία»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά τα διαρκείας - Κανένας λόγος προσέλευσης στα γραφεία»
Photo Credits: INTIME

Η υπενθυμίση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υπενθυμίζει στον κόσμο της πως από αύριο ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, ωστόσο αυτή θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος προσέλευσης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και καμιά περίπτωση να εξυπηρετηθεί με τέτοιο τρόπο ο οποιοσδήποτε», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονική και τηλεφωνική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2023-2024, ξεκινά αύριο (Δευτέρα 12/6) το πρωί στις 10, με το άνοιγμα της πρώτης περιόδου ανανεώσεων για το πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Σας υπενθυμίζουμε πως εισιτήρια διαρκείας δεν πρόκειται να διατεθούν με προσωπική παρουσία, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος προσέλευσης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και καμιά περίπτωση να εξυπηρετηθεί με τέτοιο τρόπο ο οποιοσδήποτε. Σας θυμίζουμε ακόμη πως αγορά με προσωπική παρουσία γίνεται μόνο με προηγούμενο τηλεφωνικό αίτημα για ραντεβού και μόνο εφόσον κριθεί πως όντως υπάρχει σημαντικός λόγος».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X