Νίκη στο τελευταίο ματς στο «Σεραφείδιο» κόντρα στην Επισκοπή, θέλει η ΑΕΚ Β (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη στο τελευταίο ματς στο «Σεραφείδιο»  κόντρα στην Επισκοπή, θέλει η ΑΕΚ Β (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Το τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος δίνει η Β Ομάδα της ΑΕΚ, υποδεχόμενη την ομάδα της Κρήτης (Κυριακή 11/6, 17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτελευταία στροφή για το πρωτάθλημα της Super League 2 και η ΑΕΚ Β αντιμετωπίζει την Επισκοπή (Κυριακή 11/6, 17:00,LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο «Σεραφείδιο.»

Η Β ομάδα της Ένωσης τρέχει ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων και θέλει κόντρα στην ομάδα από την Κρήτη, να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει το καλύτερο δυνατό photofinish.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ Β έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό, με πολύ ένταση και τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ να βρίσκεται από νωρίς πίσω στο σκορ, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να φτάνει στην ισοφάριση για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ προς το τέλος του ματς σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια αήττητη στον δεύτερο γύρο ομάδα.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (18/6) η Β Ομάδα της Ένωσης πάει στη Καλαμάτα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα ολοκληρώνοντας τις φετινές της υποχρεώσεις.

Στον πρώτο γύρο η Επισκοπή πήρε τη νίκη καθώς επικράτησε 1-0 της Ένωσης για την 14η αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2. Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό ο Κούτσιας με σουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Αμπαφού, του οποίου η προσπάθεια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Επισκοπή έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα κόντρα στην Κηφισιά με σκορ 5-1. Έκλεισε έτσι λοιπόν τους εντός έδρας αγώνες της η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη. Η ομάδα από την Κρήτη παίζει χωρίς κίνητρο εδώ και αρκετό καιρό καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί στη Γ’ εθνική.

Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Τσακάλης (Ηλείας). Βοηθοί του οι Πριόνας (Ευβοίας) – Καραγιάννης (Θράκης).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X