«Εξετάζει Τσιμίκα η Γαλατάσαραϊ»

«Εξετάζει Τσιμίκα η Γαλατάσαραϊ»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fanatik», η Γαλατάσαραϊ εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα για την ενίσχυση του αριστερού της άκρου στην άμυνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μεταγραφική λίστα της Γαλατάσαραϊ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fanatik», η πρωταθλήτρια Τουρκίας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα διεθνή για την ενίσχυση του αριστερού της άκρου στην άμυνα.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, πρώτος στόχος της «τσιμ μπομ» αποτελεί ο 26χρονος Ισπανός μπακ της Λειψίας, Ανχελίνο, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, μετρώντας 33 συμμετοχές και 10 ασίστ στη φετινή Bundesliga.

Αν δεν βγει του Ισπανού, τότε, Νο. 2 στη λίστα της ομάδας είναι ο 27χρονος άσος της Λίβερπουλ! Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Τσιμίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να καταγράφει φέτος 28 συμμετοχές με 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «reds».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X