«Κιτρινόμαυρη» παράνοια για το νταμπλ της ΑΕΚ στην Αμφισσα - Παρών και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

«Κιτρινόμαυρη» παράνοια για το νταμπλ της ΑΕΚ στην Αμφισσα - Παρών και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Χαμός για τα Κύπελλα της νταμπλούχου στην Αμφισσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ στον Βόλο συνδυάστηκε με μια μεγελειώδη κίνηση από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο μικρός Γιαννάκης, ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να βγάλει φωτογραφίες μαζί με τα ινδάλματά του, πρωταγωνίστησε και στους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να μην τον αγκαλιάσουν και να πανηγυρίσουν μαζί του προσφέροντάς του απίθανες στιγμές, τις οποίες θα θυμάται σε όλη τη ζωή του.

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε και στην Άμφισσα που ήταν χθες τα δύο τρόπαια του νταμπλ της ΑΕΚ και στήθηκε μια μεγάλη γιορτή από τους φίλους της Ένωσης. Ο μικρός Γιαννάκης αποθεώθηκε και πάλι.

Δείτε:

«Κιτρινόμαυρη» παράνοια για το νταμπλ της ΑΕΚ στην Αμφισσα - Παρών και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου (ΦΩΤΟ) «Κιτρινόμαυρη» παράνοια για το νταμπλ της ΑΕΚ στην Αμφισσα - Παρών και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου (ΦΩΤΟ) «Κιτρινόμαυρη» παράνοια για το νταμπλ της ΑΕΚ στην Αμφισσα - Παρών και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου (ΦΩΤΟ) «Κιτρινόμαυρη» παράνοια για το νταμπλ της ΑΕΚ στην Αμφισσα - Παρών και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου (ΦΩΤΟ) «Κιτρινόμαυρη» παράνοια για το νταμπλ της ΑΕΚ στην Αμφισσα - Παρών και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ από τον τελικό Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X