Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε και προσωπικά στεφάνι στην κηδεία του Γιώργου Γεωργίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιώργος Γεωργίου έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» καθώς έπασχε από καρκίνο και η κηδεία του έγινε σήμερα στο νεκροταφείο Ζωγράφου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Εκεί για το τελευταίο αντίο στον αθλητικογράφο βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του, ανάμεσά τους η δεύτερη σύζυγός του Μαρία και η κόρη του Σταυρούλα Γεωργίου.

To παρών στην κηδεία έδωσε η Λόλα Νταϊφά. Στεφάνια έστειλε η οικογένεια του Real Fm, η ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης.Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ) Γιώργος Γεωργίου: Το «αντίο» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X