Τα... έσπασε με Καρντινάλε και τελειώνει από Μίλαν ο Μαλντίνι - Αντιδράσεις από παίκτες!

Τα... έσπασε με Καρντινάλε και τελειώνει από Μίλαν ο Μαλντίνι - Αντιδράσεις από παίκτες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μίλαν αμέσως μετά το φινάλε της σεζόν, με τον Πάολο Μαλντίνι να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν!

Ο θρύλος των «ροσονέρι» και τεχνικός τους διευθυντής τα τελευταία χρόνια, όπως σημειώνει και η «Repubblica», ήρθε σε ρήξη με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Τζέρι Καρντινάλε και ύστερα από συνάντηση -που τελείωσε στη… μισή ώρα- τη Δευτέρα (5/6), αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Κι αυτό διότι έχουν διαπιστωθεί μεγάλες διαφωνίες στη στρατηγική που πρέπει να χαράξει η ιταλική ομάδα. Ενώ, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και το «δεξί χέρι» του Μαλντίνι, Ρίκι Μασάρα.

Μάλιστα, η εν λόγω εξέλιξη φαίνεται πως σηκώνει… κύμα αντιδράσεων εντός συλλόγου και συγκεκριμένα στις τάξες των ποδοσφαιριστών. Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος παίκτες όπως οι Τεό Ερναντές, Μάικ Μενιάν και Ράφαελ Λεάο δεν το… πήραν και πολύ καλά, με τον τελευταίο -ο οποίος ανανέωσε πριν από λίγες ημέρες μέχρι το 2028- να ανεβάζει αινιγματικό tweet (ένα σκεπτικό emoji) λίγη ώρα μετά τις αποκαλύψεις.

Η ανάρτηση του Ράφαελ Λεάο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X