Μπενζεμά: Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές, μέχρι το 2025 στην Αλ Ιτιχάντ

Μπενζεμά: Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές, μέχρι το 2025 στην Αλ Ιτιχάντ
Photo Credits: INTIME

Τα πρώτα έγγραφα υπέγραψε ο Καρίμ Μπενζεμά, που θα αγωνιστεί στην Αλ Ιτιχάντ μέχρι το 2025

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετακίνηση του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ. Έπειτα από 14 χρόνια θητείας με τη λευκή φανέλα ο Γάλλος φορ αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ στον τελευταίο του αγώνα κόντρα στη Μπιλμπάο και αμέσως μετά… φούλαρε για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο έμπειρος φορ υπέγραψε ήδη τα πρώτα έγγραφα με τους Σαουδάραβες και απομένει πλέον να πέσουν και οι τελικές υπογραφές σε συμβόλαιο διάρκειας έως το 2025.

Παράλληλα βέβαια θα υπάρχει και η οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο σε περίπτωση που οι δυο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο πλούτος που θα εισπράξει ο Μπενζεμά είναι αμύθητος, καθώς υπολογίζεται πως θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 200 εκατομμύρια ευρώ μέσα στη διετία.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X