Χριστόπουλος στο enwsi.gr: «Έκλεισε μια πετυχημένη σεζόν, πάμε για ακόμα ψηλότερα»

Χριστόπουλος στο enwsi.gr: «Έκλεισε μια πετυχημένη σεζόν, πάμε για ακόμα ψηλότερα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Futsal της ΑΕΚ, Χρήστος Χριστόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για την κατάκτηση του τίτλου και έκανε τον δικό του απολογισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για το γυναικείο ποδόσφαιρο και Futsal της ΑΕΚ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια ενώ τα κορίτσια του Futsal κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Μια πολύ απαιτητική χρονιά που «σφραγίστηκε» με έναν ακόμη τίτλο για την ΑΕΚ.  Μάλιστα η ΑΕΚ μαζί με την πρωτιά σε βαθμούς, τερμάτισε πρώτη και στην διαφορά τερμάτων με 95-2 και έχοντας απίστευτο πλουραλισμό στην επίθεση καθώς 17 αθλήτριες της έχουν χριστεί σκόρερ.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Futsal και τεχνικός διευθυντής στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, Χρήστος Χριστόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έκανε τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Άλλη μια πετυχημένη χρόνια έκλεισε το κύκλο της. Άνοδος στην Α’ Εθνική κατηγορία και πρωτάθλημα Futsal ήταν οι πρωταρχικοί στόχοι μας. Είμαστε περήφανοι για τις αθλήτριες μας που έδωσαν όλη την ψυχή τους για την πραγματοποίηση των στόχων που είχαμε θέσει» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά και τους στόχους των τμημάτων της ΑΕΚ σχολίασε: «Πλέον κοιτάμε την νέα χρόνια που έρχεται που θα είναι αρκετά απαιτητική. Στόχος μας μια καλή πορεία ώστε να θέσουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να χτυπήσουμε την υπερδύναμη του γυναικείου ποδοσφαίρου τον ΠΑΟΚ. Πλέον όλο το προπονητικό team εργάζεται πάνω στο στήσιμο του ρόστερ και της ανανέωσης του υπάρχοντος ρόστερ που έκανε καταπληκτική χρόνια. Η ΑΕΚ πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί και αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας που βρισκόμαστε στην ομάδα. Κάθε χρόνο κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά με σωστά και προσεκτικά βήματα για να φτάσουμε εκεί που πρέπει και αξίζει να βρίσκεται η ΑΕΚ» και κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους οπαδούς μας που ήταν δίπλα στις ομάδες και μας βοήθησαν σημαντικά για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας για φέτος. Η παρουσία τους ήταν πολύτιμη».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X