Όλα «ανοικτά» για το μέλλον του Οταμέντι - Η Μπενφίκα, η Γιούβε και το Κατάρ

Όλα «ανοικτά» για το μέλλον του Οταμέντι - Η Μπενφίκα, η Γιούβε και το Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Όλα «ανοικτά» για το μέλλον του Οταμέντι, οι προτάσεις από Μπενφίκα, Γιουβέντους και Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα «ανοιχτά» για το μέλλον του Νικολάς Οταμέντι.

Εδώ και λίγες μέρες ο ατζέντης του παίκτη Εουγκένιο Λόπεζ βρίσκεται στη Λισσαβόνα και την περασμένη Κυριακή είδε τη φιέστα τίτλου της Μπενφίκα με την Σάντα Κλάρα και οι επόμενες ώρες σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι κρίσιμες για το μέλλον του Αργεντινού στόπερ.

Όπως αναφέρει η Record και επιβεβαιώνεται στην Αργεντινή, η Ρίβερ έχει πλησιάσει τον Οταμέντι, ωστόσο ο παίκτης για την ώρα κοιτά το πώς θα επιτευχθεί η παραμονή του στην Ευρώπη. Ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους, ενώ επισημαίνεται πως και «η Αλ Σαντ από το Κατάρ του «γνέφει» με μία πρόταση εκατομμυρίων».

Επίσης περί Ρίβερ τοποθετήθηκε στο ESPN ο άλλοτε συμπαίκτης του Έντσο Φερνάντεζ. «Ο Νίκο και εγώ μιλήσαμε πολύ για Ρίβερ. Παρακολουθήσαμε τους αγώνες μαζί και μιλήσαμε πολύ για τη Ρίβερ, αλλά δεν ήθελα να μπω σε προσωπικά θέματα», είπε ο Φερνάντεζ.

«Δεν ήθελα να τον ρωτήσω τι θα πάει κάνει με τη ζωή και την καριέρα του.Έχει οικογένεια και δεν ασχολούμαι με αυτό», υπογράμμισε.

Και καταλήγοντας ο Φερνάντες είπε: «Ξέρει τι θα κάνει και τι θέλει η καρδιά του, αλλά με ρώτησε πώς είναι η μέρα, η καθημερινότητα και η εσωτερική οργάνωση στη Ρίβερ και τουείπα όλα όσα έζησα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X