Ο Πήλιος έρχεται στην ΑΕΚ για να διεκδικήσει θέση βασικού

Ο Πήλιος έρχεται στην ΑΕΚ για να διεκδικήσει θέση βασικού
Photo Credits: INTIME

Η μεταγραφή του Πήλιου δεν ήταν απλώς μια... αρπαγή ενός παίκτη από τον Ολυμπιακό, αλλά μια μεταγραφή πολύ σημαντικής αγωνιστικής ουσίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ολυμπιακό και μόνο το γεγονός πως εδώ και πολλούς μήνες η ΑΕΚ έχει ξεχωρίζει και κοιτάζει την περίπτωση του Σταύρου Πήλιου, ενδεχομένως να ήταν αρκετό για να μπει στο παιχνίδι και να προσπαθήσει να αρπάξει τον παίκτη. Μάλιστα σύμφωνα με ΜΜΕ ερυθρόλευκης απόχρωσης, τον είχαν κλείσει κιόλας και ήταν έτοιμος να πάει στου… Ρέντη. Για την ΑΕΚ ωστόσο, μοναδικό κριτήριο που μέχρι τέλους έμεινε στην μάχη για τον Πήλιο και τελικά την κέρδισε πανηγυρικά, ήταν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Τον Πήλιο τον είχε ξεχωρίσει ο Αλμέιδα μέσα στη σεζόν. Τον πιστεύει πολύ και τον θεωρεί ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει σημαντικές λύσεις. Ουσιαστικά ο Πήλιος έρχεται για να διεκδικήσει μια θέση στο rotation για την θέση του αριστερού μπακ. Ακόμα και αυτή του βασικού. Άλλωστε ο Αλμέιδα έχει αποδείξει και κατά την διάρκεια της σεζόν που έφυγε, πως δεν βλέπει και δεν ξεχωρίζει βασικούς και αναπληρωματικούς και εκείνος που αξίζει παίζει.

Μάλιστα αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ο Πήλιος είχε καθαρό στο μυαλό του, πως την ΑΕΚ προτιμούσε και στην ΑΕΚ ήθελε να παίξει. Διότι ξέρει καλά πως με τον Αλμέιδα όχι απλώς θα μπορέσει να εξελιχθεί, αλλά θα πάρει και ευκαιρίες να διεκδικήσει ακόμα και την θέση του βασικού.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X