Επιβεβαίωση enwsi.gr: Έτσι «άρπαξε» η ΑΕΚ τον Πήλιο από τον Ολυμπιακό! – Απομένει η ανακοίνωση

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Έτσι «άρπαξε» η ΑΕΚ τον Πήλιο από τον Ολυμπιακό! – Απομένει η ανακοίνωση
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Πήλιος προβάρει την φανέλα της ΑΕΚ και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες η επίσημη ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Πήλιος είναι πλέον πολύ κοντά στην ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι« τους τελευταίους μήνες έκαναν όλα όσα έπρεπε και συμφώνησαν με τον νεαρό αριστερό μπακ για το προσεχές καλοκαίρι.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ… άρπαξε τον 23χρονο ακραίου αμυντικό (ύψος 1.75μ.) από τα χέρια του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε δώσει και τα πρώτα χρήματα, περίπου 150.000 ευρώ. Ωστόσο, ο Πήλιος ήθελε μόνο ΑΕΚ, μιας και τον έπεισε για την προοπτική σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για το γεγονός ότι βλέπει ότι στους «κιτρινόμαυρους» αυτή την στιγμή υπάρχει ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες σε όλους και είναι δίκαιος, οργάνωση υψηλού επιπέδου και ένα brand που συνεχώς εξελίσσεται και η Ευρωπαϊκή προοπτική.

Και έτσι η ΑΕΚ παίρνει πολύ γρήγορα έναν από τους πιο ελπιδοφόρους και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που έκαναν πολύ καλή χρονιά, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια (πάντα το θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης) πετυχαίνοντας και ένα σημαντικό «επικοινωνιακό πλήγμα» στον Ολυμπιακό που τον περασμένο Μάρτη επικοινωνούσε ότι είναι «κλεισμένος» ο παίκτης.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα είχε δώσει προκαταβολή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντί για τον Πήλιο που δεν κατάφερε τελικά, θα πάρει τον 21χρονο ακραίο Αλέξανδρο Λώλη.

Το πλάνο της ΑΕΚ είναι για την θέση του αριστερού μπακ να υπάρχουν σίγουροι ο Χατζισαφί-Πήλιος, ενώ ανοιχτό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τον Μοχαμάντι που λογίζεται ως ξένος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και οι 3 στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Πότε… χτύπησε η ΑΕΚ τον Πήλιο

Η πρώτη κίνηση για τον Πήλιο έγινε από πλευράς ΑΕΚ κοντά στα Χριστούγεννα, με την Ένωση να δίνει αρχές Γενάρη το παιχνίδι της στα Ιωάννινα (ηττήθηκε με 2-1 με τον Πήλιο εκ των κορυφαίων), με το enwsi.gr λίγες ημέρες μετά, στις 12 Ιανουαρίου, να αποκαλύπτει το φλερτ με τον ποδοσφαιριστή και ότι είχε… συμβεί παρασκηνιακά, αλλά και δημοσίως.

Η ΑΕΚ είχε πάντα επαφή και κρατούσε «ζεστό» τον νεαρό παίκτη, με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάρτη να κάνει γερό μπάσιμο. Και μάλιστα η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωρίζοντας τις επαφές της ΑΕΚ… έδωσε ζεστά 150.000 ευρώ προς τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ομως, ο παίκτης δεν άλλαζε γνώμη καθώς είχε δώσει τα χέρια σε όλα με την ΑΕΚ και είχε ψηθεί για να φορέσει την φανέλα της. Μάλιστα, προ ημερών έγινε και η τελική επαφή στην Αθήνα με τον Πήλιο για τα… οριστικά, με αφορμή την παρουσία Πήλιου στην πρωτεύουσα για την κηδεία του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη στην Γλυφάδα.

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Έτσι «άρπαξε» η ΑΕΚ τον Πήλιο από τον Ολυμπιακό! – Απομένει η ανακοίνωση

Ντεμπούτο έκανε με ΑΕΚ

Το πρώτο παιχνίδι που ο Πήλιος πήρε φανέλα βασικού ήταν η ήττα-αποκλεισμός από την ΑΕΚ με 2-0 στις 20 Οκτωβρίου 2022 στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ λίγες ημέρες αργότερα έπαιξε βασικός στην ισοπαλία 2-2 με ανατροπή επί του Ιωνικού στη Νίκαια για το πρωτάθλημα.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Σταύρος Πήλιος επέστρεψε στα Γιάννινα μετά από ένα χρόνο δανεισμού και το πετυχημένο πέρασμα του από τον Ηρακλή. Ο 22χρονος Γιαννιώτης αριστερός οπισθοφύλακας μέτρησε 24 συμμετοχές συνολικά στο πρωτάθλημα της Super League και το Κύπελλο Ελλάδας, στις οποίες μοίρασε 2 ασίστ.

Στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν ο Πήλιος λογίζονταν από τον Θανάση Στάικο ως τρίτο αριστερό μπακ πίσω από τον Κιάκο και τον Ποζνάνσκι. Οι συνεχείς τραυματισμοί του Κιάκου και η ανεπάρκεια του Γερμανοπολωνού έδωσαν τη «χρυσή» ευκαιρία στο νεαρό και αυτός την… άρπαξε και ετοίμασε και την επόμενη μεταγραφή του.

Ο Πήλιος θα πάρει μαζί του στην ομάδα… και τον μικρότερο αδερφό, Αλέξη, (γεννημένος στις 01/10/2003).

Ο νεαρός Αλέξης είναι 20 χρονών, υπήρξε ο βασικός δεξιός μπακ στην U19 του ΠΑΣ την περασμένη σεζόν και έχει επίσης στο ενεργητικό του κλήσεις στις μικρές εθνικές ομάδες. Και αναμένεται το καλοκαίρι να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ Β’.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X