Αποκάλυψη: Ο Τζαβέλλας συζητά με δύο ομάδες!

Αποκάλυψη: Ο Τζαβέλλας συζητά με δύο ομάδες!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας εξετάζει την επόμενη ημέρα μετά τα 2 χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Γιώργου Τζαβέλλα με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό προ ημερών να αποχαιρετά την Ένωση μέσω των social media. Η αλήθεια είναι ότι για τον Τζαβέλλα δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις ακόμη και η Ένωση δεν έχει ενημερώσει επίσημα για τις προθέσεις του.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι ο Τζαβέλλας (τον Νοέμβριο γίνεται 36 ετών) θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, καθώς νιώθει ότι είναι σε καλή κατάσταση και δεν σκέφτεται για την ώρα να βάλει τέλος στην καριέρα του. Μάλιστα ήδη συζητά με δύο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση ο Τζαβέλλας για την ΑΕΚ, σε περίπτωση που συνεχίσει, θα πάει μία… θέση πιο πίσω στην ιεραρχία των στόπερ, μετά τους Βίντα-Μουκουντί-Μήτογλου και την μία μεταγραφή στόπερ που σίγουρα θα γίνει. Αν πάντως αποχωρήσει, η Ένωση θα κινηθεί και για 2ο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ματίας Αλμέιδα εκτίμησε την προσφορά του έμπειρου στόπερ και στο γήπεδο όποτε χρειάστηκε, αλλά και στα αποδυτήρια αφού απαντούσε μία παρουσία με θετικό πρόσημο στο καλό κλίμα της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και την τελευταία ημέρα στο Βόλο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες ο Τζαβέλλας έπαιξε σε 18 παιχνίδια (1.325 λεπτά), εκ των οποίων 5 για το Κύπελλο, ενώ κατέκτησε με το νταμπλ τους πρώτους του τίτλους στην καριέρα του. Την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ είχε 33 παιχνίδια και 2 γκολ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X