ΑΕΚ: Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις η ποδηλασία

ΑΕΚ: Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις η ποδηλασία
Photo Credits: INTIME

Νέες επιτυχίες για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θριαμβευτική ήταν η παρουσία του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής των μεγάλων κατηγοριών στα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής στην Τανάγρα.

Τα αποτελέσματα οριστικοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα και για αυτό υπήρξε καθυστέρηση στην ανακοίνωσή τους, με την ΑΕΚ να κυριαρχεί και να κατακτά 11 (!) μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες!

Συγκεκριμένα, στην ατομική χρονομέτρηση, η Μαριάννα Γιαμπάνη με σπουδαία κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών, ενώ στην 3η θέση πλασαρίστηκε η Μυρτώ Τέσκου σε ένα σπουδαίο 1-3 από τα «κιτρινόμαυρα» ποδήλατα! Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Αντώνης Παπαδόπουλος στους Παίδες και ο Κώστας Κατσιλιέρης στην Μάστερ Δ’, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ.

Εξαιρετική παρουσία και από τον Στράτο Μανωλίδη στους Εφήβους, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην Μάστερ Γ’, ο Ευάγγελος Σακέλλης κατέλαβε την 3η θέση και του χάλκινο μετάλλιο, προσθέτοντας άλλη μία επιτυχία στο παλμαρέ του, ενώ η Ελένη Νίκα στην Μάστερς Γυναικών ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Καλά πλασαρίσματα είχαμε από τους Δημήτρη Κατσικώστα (19ος), Γεώργιο Χατζηπασχάλη (24ος), Άρη Καραγεωργίου (32ος), Ανέστη Παπιομύτη (40ος).

Σπουδαία αποτελέσματα είχαμε και στον αγώνα της Αντοχής, με τον Κώστα Κατσιλιέρη να κυριαρχεί και πάλι στην Μάστερ Δ’. Η Ελένη Νίκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη Μάστερ Γυναικών, η Μαριάννα Γιαμπάνη το ασημένιο μετάλλιο στις Γυναίκες και ο Στράτος Μανωλίδης το ασημένιο μετάλλιο στους Εφήβους, αποδεικνύοντας την κυριαρχία του «Δικεφάλου» σε όλες τις κατηγορίες! Την 5η θέση στις Γυναίεκς κατέλαβε τη Μυρτώ Τέσκου, χάνοντας για λίγο το μετάλλιο.

Ο Ευάγγελος Σακέλλης κατέλαβε την 4η θέση (Μάστερ Γ’), ο Νίκος Πηλίχος την 16η (Γενική), ο Γιώργος Χατζηπασχάλης την 46η (Γενική) και ο Ρωμύλος Καραβέζης την 50η (Γενική), ενώ οι Αντώνιος Στεφανουδάκης, Ανδρέας Γεωργόπουλος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντής ήταν εκτός χρόνου και ο Λάμπρος Ζενέτος εγκατέλειψε.

Πέραν της σπουδαίας παρουσίας στο Τοπικό Πρωτάθλημα της Αττικής, «κιτρινόμαυρη» παρουσία είχαμε και σε διεθνές επίπεδο. Ο Πρωταθλητής μας στην κατηγορία των Παίδων, Αντώνης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε το διήμερο 20-21/05 σε διεθνή αγώνα στη Βουλγαρία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση! Δυστυχώς, ο νεαρός μας αθλητής εγκατέλειψε τον αγώνα αντοχής λόγω πτώσης, ευτυχώς όμως χωρίς τραυματισμό.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X