ΑΕΚ: Πάνε Τρίκαλα οι δύο κούπες του νταμπλ!

ΑΕΚ: Πάνε Τρίκαλα οι δύο κούπες του νταμπλ!
Photo Credits: INTIME

Τα τρόπαια της ΑΕΚ θα βγουν σε περιοδεία και όπως φαίνεται θα ξεκινήσει από την Θεσσαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα τα Τρίκαλα θα ξεκινήσει η… περιοδεία των τροπαίων της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tv10.site, την Τρίτη το απόγευμα στις 19:00 στο Αθλητικό Μουσείο των Τρικάλων (Οδός Καποδιστρίου) θα φτάσουν τα δύο κύπελα της νταμπλούχου ΑΕΚ της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Εκεί θα παραμείνουν μέχρι και το Σάββατο για να δοθεί η δυνατότητα στους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ από τα Τρίκαλα αλλά και τους γειτονικούς νομούς να τα δούν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η Ένωση ανακοίνωσε προ ημερών ότι θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει σε επαφή με τα τρόπαια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, σε μια κίνηση που κάνουν όλα τα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. «Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πρέπει να επισημάνουμε πως η αρχή γίνεται από τα Τρίκαλα γιατί είναι μια ΑΕΚτζίδικη πόλη, χάρις όμως και στην πρωτουβουλία του Δημάρχου Τρικάλων και Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για τις πόλεις που θα ταξιδέψουν τα τρόπαια.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X