Ολυμπιακός: Εβδομάδα αποφάσεων για προπονητή

Ολυμπιακός:  Εβδομάδα αποφάσεων για προπονητή
Photo Credits: INTIME

Οι επαφές του Αντόνιο Κορδόν για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού κορυφώνονται και εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Κορδόν εντείνει τις προσπάθειές του για να συμφωνήσει με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Οι επαφές του Αντόνιο Κορδόν για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού κορυφώνονται και εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, αλλά και για τα τυπικά της ανακοίνωσής του από τους «ερυθρόλευκους».

Μαζί του αναμένεται να έχει και το όνομα του νέου προπονητή των Πειραιωτών, καθώς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους για τη θέση.

Τα ονόματα που φέρονται να είναι ψηλά στη λίστα του είναι οι Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Ιραόλα και Κίκε Σετιέν, με όσους όμως έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ισπανία, να αναμένεται να απαντήσουν μετά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Βέβαια, ο Κορδόν έχει μιλήσει και με άλλους προπονητές και έχει εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να βρει τον «εκλεκτό» για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος του 59χρονου είναι να υπάρξει τις επόμενες μέρες συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να «τρέξει» πιο άνετα και ο υπόλοιπος σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X