Αρχισε ξανά την κλάψα ο Λουτσέσκου: «Εχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά ο τελικός με πονάει - Δεν είχαμε το κουράγιο να κερδίσουμε, θα μείνω στον ΠΑΟΚ»

Αρχισε ξανά την κλάψα ο Λουτσέσκου: «Εχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά ο τελικός με πονάει - Δεν είχαμε το κουράγιο να κερδίσουμε, θα μείνω στον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την κλάψα άρχισε ξανά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως έχει χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, ενώ ανέφερε επίσης πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

«Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική σεζόν. Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα. Έχω κοουτσάρει σε 11 τελικούς, Κύπελλα, Champions League Ασίας και League Cup, έχω κερδίσει 7 και έχω χάσει 4 ματς και αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Επίσης, έχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε τώρα με πονάει πάρα πολύ.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν το κάναμε, δεν είχαμε το κουράγιο να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή τύχη, χάσαμε 7-8 μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Το ποδόσφαιρο στο τέλος, επιβραβεύει αυτούς που έχουν το θάρρος, εμείς δεν το είχαμε».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X