Φερνάντες στο enwsi.gr: «Οι... τρομοκράτες της ΑΕΚ, θα επιστρέψουν του χρόνου για περισσότερα!»

Φερνάντες στο enwsi.gr: «Οι... τρομοκράτες της ΑΕΚ, θα επιστρέψουν του χρόνου για περισσότερα!»
Photo Credits: INTIME

Με ένα γκολ γεμάτο αλητεία, ο Πάολο Φερνάντες κλείδωσε το Κύπελλο Ελλάδος και το νταμπλ για την ΑΕΚ γράφοντας ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ένα μαγικό ζογκλερικό του Ισπανού που ανάγκασε τον Ιγκασον να μείνει για πάντα εκεί…». Αυτή ήταν η περιγραφή του Σταύρου Καζαντζόγλου ανάμεσα σε ουρλιαχτά και πανηγυρισμούς στο γκολ του Πάολο Φερνάντες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν μόνο το φοβερό γκολ του Ισπανού αρτίστα στη μπάλας, αλλά το γεγονός ότι κλείδωσε το Κύπελλο και το νταμπλ που η ΑΕΚ αγνοούσε εδώ και 45 χρόνια, σε ένα ματς που ο Δικέφαλος παίζει με 10 παίκτες επί 90 λεπτά. Η λύτρωση των φίλων της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιγραφεί.


Ο Πάολο Φερνάντες στο enwsi.gr

Λίγο μετά από αυτή την ζωγραφιά κόντρα στον ΠΑΟΚ και αφού είχαν κοπάσει για λίγο οι πανηγυρισμοί, ο Ισπανός εξτρέμ αποχωρούσε από το Πανθεσσαλικό με το μετάλλιο του Κυπέλλου κολλημένο επάνω του. Το κοιτούσε και το ξενακοιτούσε γεμάτος χαρά βλέποντας μέσα σε αυτό το απίστευτο γκολ το οποίος πέτυχε στο γήπεδο που τον βοήθησε να βρει τη χαμένη του αγάπη για ποδόσφαιρο. Στο Πανθεσσαλικό βρήκε ξανά τον εαυτό του και έδειξε σε όλους πως δεν επαναπαύεται με τη θέση του αναπληρωματικού, θα παλέψει για περισσότερα.

«Είμαι πάρα πολυ χαρούμενος, δεν μπορώ να το εκφράσω ακόμα στον απόλυτο βαθμό. Είμαι μόλις λίγους μήνες εδώ και κερδίσαμε το νταμπλ. Είναι απίστευτο», λέει αρχικά στο enwsi.gr ο 24χρονος παικταράς.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν καταλαβαίνει τόσο ο ίδιος, όσο και η συμπαίκτες του την τρέλα των οπαδών για την ΑΕΚ καθώς την ίδια στιγμή που εκείνοι έφευγαν από το Πανθεσσαλικό, ο κόσμος έβαζε… φωτιά στη Νέα Φιλαδέλφεαι. «Όταν παίζουμε με τον κόσμο μας είναι πάντα πολύ έντονα τα συναισθήματα. Νιώθω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και είναι πραγματικά συγκινητικό. Πρέπει να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές μεγάλης χαράς που ζούμε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά τη νέα σεζόν να επιστρέψουμε ακόμα πιο διψασμένοι, για ακόμα περισσότερα».

Σχετικά με το πόσες φορές είδε την γκολάρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Λίγες φορές μόνο, γιατί έπρεπε να μιλήσω με την οικογένειά μου και να απαντήσω σε κάποια μηνύματα, αλλά σίγουρα θα το δω αρκετές φορές».

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα και να μην το έχουν συνειδητοποιήσει, όμως σε λίγους μήνες αυτοί οι παίκτες θα παλέψουν για να μπουν στους ομίλους του Champions League. Πώς κάνει αυτό το δεδομένο να αισθάνεται τον Φερνάντες; «Είναι νωρίς ακόμα, θέλουμε να απολαύσουμε την στιγμή με τον κόσμο, τους πανηγυρισμούς, είναι σημαντικό αυτό για εμάς. Δεν συμβαίνει κάθε χρόνο μια τέτοια επιτυχία. Μετά από αυτό, όταν επιστρέψουμε όλοι σίγουρα θα συγκεντρωθούμε όχι μόνο στο Champions League, αλλά και να επιστρέψουμε καλύτεροι στο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Πάολο Φερνάντες δήλωσε πως… τρελάθηκε με το σχόλιο του Δημήρη Μελισσανίδη πως «εσείς δεν είστε παίκτες, τρομοκρατική οργάνωση είστε!» και δήλωσε σχετικά στο enwsi.gr: «Νιώθω φοβερά στην ΑΕΚ, είναι πραγματικά μοναδικά όλα αυτά που ζούμε και όλοι εδώ από την πρώτη ημέρα με έχουν αγκαλιάσει σαν αληθινή οικογένεια. Είμαι χαρούμενους εδώ και του χρόνου θα επιστρέψω για περισσότερα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X