Ρουμανικά ΜΜΕ: «Στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου, η συμβουλή του πατέρα του ήταν να μην επιστρέψει»

Ρουμανικά ΜΜΕ: «Στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου, η συμβουλή του πατέρα του ήταν να μην επιστρέψει»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν στη Ρουμανία για το μέλλον του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αναφέρουν Μέσα στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή του «prosport», ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ναζάρε, ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να αποτελέσει παρελθόν μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου και πως θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια το φετινό καλοκαίρι, λέγοντας πως όλο αυτό βασίζεται στο γεγονός πως ο Λουτσέσκου ολοκλήρωσε και τη δεύτερη σεζόν μετά την επιστροφή του στους Θεσσαλονικείς χωρίς τρόπαιο.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει. Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας πολύ, πολύ σκληρός αγώνας εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό. Γι’ αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν ήταν ακόμα στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, στη συζήτηση που έγινε στη συγκεκριμένη εκπομπή, υποστηρίχθηκε ότι άτομα του στενού κύκλου του Λουτσέσκου -συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, Μιρτσέα– τον είχαν συμβουλεύσει το 2021 να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X