Παίκτης της Τουλούζ δανείστηκε 100.000€ από συμπαίκτες του για να πληρώσει χρέη από το στοίχημα!

Παίκτης της Τουλούζ δανείστηκε 100.000€ από συμπαίκτες του για να πληρώσει χρέη από το στοίχημα!

Μία ακόμη... ιντριγκαδόρικη ιστορία στην Τουλούζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμη… ιντριγκαδόρικη ιστορία στην Τουλούζ, με τον Ράσμους Νικολάισεν να φέρεται να πήρε λεφτά από πολλούς συμπαίκτες του για να αποπληρώσει χρέη από το στοίχημα.

Μπορεί λίγες εβδομάδες πριν να κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας με επιβλητική εμφάνιση ενάντια στη Ναντ, ωστόσο έκτοτε τα πράγματα δεν είναι και ιδανικά στις τάξεις του συλλόγου.

Βλέπετε, μετά το συμβάν με το σεξιστικό σχόλιο του Ζακάρια Αμπουκλάλ, η Equipe αναφέρει πως οι… στοιχηματικές αναζητήσεις του Ράσμους Νικολάισεν δίχασαν τα αποδυτήρια!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δανός αμυντικός έχει μεγάλα χρέη που σχετίζονται με το διαδικτυακό στοίχημα, με αποτέλεσμα να δανειστεί περίπου 100.000€ από έξι συμπαίκτες του!

Άλλοι όμως, όπως ο Γκάμπριελ Σουάζο, αρνήθηκαν να συνδράμουν και μέσα Απριλίου ο αρχηγός, Μπρεχτ Ντεζάγκερε, μαζί με τον Μπράνκο Φαν Ντεν Μπούμεν, ενημέρωσαν τον πρόεδρο, Νταμιέν Κομολί, για την κατάσταση

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X