Σάλος με μισογυνική ατάκα παίκτη της Τουζούζ! - «Οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι στους άνδρες»

Σάλος με μισογυνική ατάκα παίκτη της Τουζούζ! - «Οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι στους άνδρες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Τουλούζ, Ζακάρια Αμπουκλάλ, μιας και όπως έγινε γνωστό, είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με την Λοράν Αριμπαζέ, η οποία είναι υπεύθυνη για τον αθλητισμό στο δημοτικό συμβούλιο της Τουλούζης.

Η Τουλούζ προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό αυτό στην οποία αναφέρει: «Λόγω των σοβαρών καταγγελιών που δημοσίευσε η RMC Sport κατά του παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τουλούζ, Ζακαρία Αμπουκλάλ, ο σύλλογος ανακοινώνει ότι ο παίκτης θα προπονείται μακριά από την επαγγελματική ομάδα μέχρι νεωτέρας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εσωτερικής έρευνας».

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προπονητή της ομάδας, Φιλίπ Μοντανιέ, στο πλαίσιο των εορτασμών για την κατάκτηση του κυπέλλου Γαλλίας στο δημαρχείο της Τουλούζης, η Λοράν Αριμπαζέ επέπληξε τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να κάνουν ησυχία. Εκείνη τη στιγμή, ο Αμπουκλάλ φαίνεται να είπε στην Αριμπαζέ τη φράση «στο σπίτι μου, οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι στους άνδρες», και κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα.

Η ίδια η Αριμπαζέ πάντως, φάνηκε πως δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό αφού με δηλώσεις της στο RMC Sport, είπε: «Στους παίκτες δεν αρέσει να τους ζητείται σιωπή με αυτόν τον τρόπο», σε μία προσπάθεια ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X