«Οι αθλητές χτίζουν το μέλλον τους τούβλο-τούβλο»: Ο Τότι έγινε άγαλμα με 70.000 Lego!

«Οι αθλητές χτίζουν το μέλλον τους τούβλο-τούβλο»: Ο Τότι έγινε άγαλμα με 70.000 Lego!
Photo Credits: INTIME

Ο θρυλικός αρχηγός της Ρόμα και της εθνικής Ιταλίας, Φραντσέσκο Τότι... έγινε άγαλμα από 70.000 Lego

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση εδώ και εξαετία, ωστόσο, ο Φραντσέσκο Τότι… λατρεύεται σαν Θεός στη Ρώμη και γενικότερα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ιταλίας!

Η αγάπη του κόσμου προς τον θρυλικό Capitano των «τζαλορόσι» είναι τέτοια, με αποτέλεσμα να γίνει μέχρι και άγαλμα από Lego!

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης, Ραφάλ Σιμάνσκι, που ειδικεύεται εδώ και χρόνια σε κατασκευές με τα γνωστά σε όλους μας τουβλάκια, θέλησε να τιμήσει τον Τότι για τα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στο ιταλικό ποδόσφαιρο, κατασκευάζοντας ένα άγαλμα του πρώην επιθετικού με τη φανέλα της «σκουάντρα ατζούρα»!

«Οι αθλητές χτίζουν το μέλλον τους τούβλο-τούβλο»: Ο Τότι έγινε άγαλμα με 70.000 Lego!

Μάλιστα, για την ολοκλήρωσή του χρειάστηκαν κάτι περισσότερο από 70.000 τουβλάκια, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό!

Φυσικά, το «παρών» στην παρουσίαση έδωσε και ο ίδιος ο Τότι, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος τόνισε: «Είναι τιμή για εμένα που με επέλεξε μια εταιρία όπως η Lego. Ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι βρίσκονται στον αθλητισμό χτίζουν την καριέρα τους τούβλο-τούβλο, όπως με τα Lego!».

Τότι: Έγινε άγαλμα με 70.000 Lego

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X