Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε φιλικό στο Εδιμβούργο κόντρα στη Λυών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε φιλικό στο Εδιμβούργο κόντρα στη Λυών
Photo Credits: INTIME

​​​​​​​Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Λυών σε ένα φιλικό προετοιμασίας στο Εδιμβούργο στις 19 Ιουλίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Λυών σε ένα φιλικό προετοιμασίας στο Εδιμβούργο στις 19 Ιουλίου, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που η ομάδα της Premier League θα αγωνιστεί στη Σκωτία, όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/5) ο σύλλογος.

Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Murrayfield», που θεωρείται το σπίτι του σκωτσέζικου ράγκμπι, πριν η Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει μια περιοδεία τεσσάρων αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Ιουλίου για να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν.

Θα είναι η πέμπτη φορά που η Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Λιόν αφού συναντήθηκαν στους «16» του Champions League το 2008, όταν η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε με συνολικό σκορ 2-1.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε στο «Murrayfield» και ανυπομονούμε πραγματικά να παίξουμε μπροστά στους Σκωτσέζους οπαδούς μας», δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουνάιτεντ, Τζον Μούρθουγκ.

«Αυτός είναι ένας σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας καθώς ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τη σεζόν που έρχεται», πρόσθεσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X