«Ο Μαυροπάνος στο στόχαστρο Ίντερ-Νάπολι»

«Ο Μαυροπάνος στο στόχαστρο Ίντερ-Νάπολι»

Ιταλός δημοσιογράφος κάνει γνωστό ότι ο Έλληνας στόπερ είναι στα μεταγραφικά ραντάρ τόσο της Νάπολι όσο και της Ίντερ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Νάπολι όσο και της Ίντερ.

Η Στουτγκάρδη συνεχίζει να δίνει μάχη τη φετινή σεζόν για να παραμείνει στη Μπουντεσλίγκα, ωστόσο εδώ και καιρό ακούγονται πολλά σενάρια για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, ο οποίος έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Τη φετινή σεζόν ο Μαυροπάνος έχει κάνει 30 συμμετοχές σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 2.481 αγωνιστικά λεπτά στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Το συμβόλαιο του 25χρονου ποδοσφαιριστή με τη γερμανική ομάδα έχει διάρκεια έως το 2025 και η ρήτρα για την αγορά του φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Μαυροπάνος είναι ένας παίκτης που παρακολουθούν εδώ και καιρό η Νάπολι και η Ίντερ.

Οι «νεραντζούρι» θα χάσουν τον Μίλαν Σκρίνιαρ καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι πρωταθλητές «παρτενοπέι» κάνουν τον σχεδιασμό τους σε περίπτωση που χρειαστεί να βρουν αντικαταστάτη του περιζήτητου Κιμ, ο οποίος αρέσει σε κορυφαίες ομάδες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X