Κατσουράνης: «100% δίκαιος τίτλος για την ΑΕΚ, ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (VIDEO)

Ατάκα που προκαλεί για την φάση με τον Αθανασιάδη στο ΑΕΚ-Άρης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Κώστας Κατσουράνης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρα για πέρα δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 έκανε σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι συντελεστές του betarades.gr στο Action 24.

Ιδού τι είπε, μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ σημαντικό που μπαίνεις στο σπίτι σου την πρώτη χρονιά και παίρνεις το πρωτάθλημα. Για μένα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Μετά έρχεται αυτός ο προπονητής, αυτοί οι παίκτες κι όλοι οι υπόλοιποι να πανηγυρίσουν έναν τίτλο που είναι δίκαιος, για μένα τον άξιζε 100%.

Ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, όχι μόνο θεαματικό όπως πολλοί το λένε, αλλά αυτό που έχει περισσότερη ουσία, το ποδόσφαιρο που ήταν καλύτερο να το βλέπεις, το ποδόσφαιρο που είχε πάρα πολλή κίνηση, πολλά τρεξίματα, ήταν πάρα πολύ απαιτητικό.

Το είπε ο Πινέδα όταν τελείωσε το ματς στις δηλώσεις του, ότι κάθε μέρα μας ζητούσε και τίποτα δεν κάναμε καλά, να το κάνουμε καλύτερο. Το είπα με δικά μου λόγια. Αυτό λέει στην ουσία ο Πινέδα. Ότι ο προπονητής είναι απαιτητικός.

Πέρασε πολύ γρήγορα αυτά που ήθελε στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη και την κατάσταση των άλλων ομάδων, κυρίως του Ολυμπιακού, δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα».

Ο στόχος της ΑΕΚ επιτεύχθηκε και μαζί με αυτόν εξασφαλίστηκε και η συμμετοχή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης της επόμενης σεζόν.

Σε πρώτη φάση θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και στη χειρότερη περίπτωση θα μπει στους ομίλους του Conference League.

Εκείνο που απομένει πλέον για την ΑΕΚ είναι να κάνει το νταμπλ.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X