Serie A: Ιστορική νίκη για τη Μόντσα (2-0) κόντρα στους πρωταθλητές

Serie A: Ιστορική νίκη για τη Μόντσα (2-0) κόντρα στους πρωταθλητές
Photo Credits: INTIME

Η Μόντσα νίκησε την Νάπολι (2-0) για πρώτη φορά στην ιστορία της και ελπίζει να βγει στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μόντσα υποδέχθηκε για πρώτη φορά τη Νάπολι σε επίπεδο Serie A και μάλιστα τη νίκησε με τους “παρτενοπέι” να φέρουν πλέον την ιδιότητα των πρωταθλητών. Το 2-0 για την 35η αγωνιστική εκτοξεύει την ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο στην 8η θέση και την κρατά στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε αδειάσει ύστερα από δύο εβδομάδες… πάρτι για το σκουντέτο και παρότι παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς, δεν ήταν όσο προσεκτική θα έπρεπε. Μοναδικός στόχος που έχει απομείνει πλέον είναι να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ο Βίκτορ Όσιμεν, όμως ο Νιγηριανός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πρώτα με τον Ντάνι Μότα στο 18′ και κατόπιν με τον (δανεικό απ’ τη Νάπολι) Αντρέα Πετάνια με την έναρξη του 2ου μέρους έφτασαν στη νίκη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X