Ξανά στο προσκήνιο ο Γκατούζο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο (ΦΩΤΟ)

Ξανά στο προσκήνιο ο Γκατούζο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με όσα αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ξανά στο προσκήνιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ξανά στο προσκήνιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Το όνομα του Ιταλού τεχνικού φαινόταν να έχει… υποχωρήσει τις τελευταίες ημέρες καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον προπονητή που θα τους καθοδηγήσει τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολλές περιπτώσεις προπονητών από διάφορες αγορές και το όνομα του Γκατούζο έχει «παίξει» δυνατά το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν θέσει ξανά τον Γκατούζο ως τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την ομάδα και γράφει ότι προσπαθούν να πείσουν τον πρώην προπονητή της Νάπολι να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X