Premier League: Πολύτιμη νίκη η Γιουνάιτεντ, ισοπαλία με τη Νότιγχαμ η Τσέλσι

Premier League: Πολύτιμη νίκη η Γιουνάιτεντ, ισοπαλία με τη Νότιγχαμ η Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Γουλβς με 2-0 και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα της Premier League, ενώ η Τσέλσι έφερε ισοπαλία (2-2) με την Νότιγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε σπουδαίο βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην τετράδα της Premier League, αφού επιβλήθηκε με 2-0 της Γουλβς στο “Ολντ Τράφορντ” για την 36η αγωνιστική.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σφυροκοπούσε την εστία του Ντάνιελ Μπέντλεϊ από τα πρώτα λεπτά. Ο Αντονί Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό κι έδωσε προβάδισμα στους “κόκκινους διαβόλους” που δεν μπορούσε να χαθεί από την άτολμη ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι.

Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων συνεχίστηκαν, παρότι παρατάχθηκαν με αλλαγές στην επίθεση. Ο Μπέντλεϊ ήταν πρωταγωνιστής για τους “λύκους”, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει το δεύτερο γκολ, στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X