Ο Δομάζος ξεφτίλισε Παναθηναϊκό και Γιοβάνοβιτς: «Ούτε κλωτσιά με Ολυμπιακό, σαν φιλικό ήταν - Αφού ήταν άρρωστοι, γιατί έπαιξαν;»

Ο Δομάζος ξεφτίλισε Παναθηναϊκό και Γιοβάνοβιτς: «Ούτε κλωτσιά με Ολυμπιακό, σαν φιλικό ήταν - Αφού ήταν άρρωστοι, γιατί έπαιξαν;»
Photo Credits: INTIME

Ο Μίμης Δομάζος δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας για τον ΠΑΟ και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίμης Δομάζος είναι ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος παλαίμαχος του ΠΑΟ.

Ηγέτης σε μεγάλες πορείες και τίτλους του ΠΑΟ, πέρασε με επιτυχία και από την ΑΕΚ.

Ωστόσο, πάντα ήταν σημείο αναφοράς για την ιστορία του ΠΑΟ και πάντα έλεγε την γνώμη του και ήταν αποδεκτός από τον κόσμο για την ειλικρίνια του.

Έτσι και τώρα. Μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και σχολίασε πως είδε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Το χαρακτήρισε… φιλικό. Δεν είδε δύναμη και πάθος και μίλησε για «δικαιολογίες» τα περί αρρώστων που είχε ο ΠΑΟ αφού αγωνίστηκαν όλοι, ρίχνοντας μπηχτές στον Γιοβάνοβιτς για τη διαχείριση του και τις δηλώσεις του.

Ο Δομάζος για ΠΑΟ και Γιοβάνοβιτς

Αναλυτικά η ερώτηση και η απάντηση του Μίμη Δομάζου:

Εσύ περίμενες ότι θα το χτυπούσε ο Ολυμπιακός το ματς;

«Σαν φιλικό παιχνίδι ήταν! Έχω παίξει και έχω δει δεκάδες ντέρμπι «αιωνίων». Δεν έπεσε μια κλοτσιά, δεν έβλεπες δύναμη, ούτε από τους μεν ούτε από τους δε. Και από ευκαιρίες, τι είδαμε… Ήταν Παναθηναϊκός αυτός; Ήταν Ολυμπιακός αυτός; Να σοβαρευτούμε… Και είπανε μετά τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι. Τότε γιατί έπαιξαν; Μία μέρα μετά γιατί δέχτηκαν να παίξουν; Όλοι έχουμε περάσει κορονοϊό και ξέρουμε. Αν είναι άρρωστοι οι παίκτες, δεν τους βάζεις να παίξουν. Ό,τι δικαιολογία λες μετά, δεν πιάνει η δικαιολογία αυτή. Ας απειλούσε ότι θα κατεβάσει την Κ19».

Αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε παρόμοια θέση με τον Ολυμπιακό, θα καθόσουν να χάσεις;

«Όχι, όχι, αυτά που έλεγαν ήταν του καφενείου. Θα ήταν ντροπή για την Ιστορία του Ολυμπιακού να κάτσει να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλη Ιστορία. Το άκουγα κι εγώ και έλεγα «ρε παιδιά, τάβλι να παίξουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα σκοτωθούν»!»

Άδικα το παίρνει η ΑΕΚ;

»Η ΑΕΚ το πήρε, όταν βγεις πρωταθλητής, το παίρνεις δίκαια. Έπαιξε ωραία μπάλα. Και ο Παναθηναϊκός είχε παίξει καλά. Κάποιος θα έβγαινε πρωταθλητής. Αυτός που θα έβγαινε πρώτος, θα έβγαινε δίκαια».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X