Ο γιος του Γιοβάνοβιτς βγαίνει... μπροστά για τον πατέρα του - «Η αλήθεια πονάει» (ΦΩΤΟ)

Ο γιος του Γιοβάνοβιτς βγαίνει... μπροστά για τον πατέρα του - «Η αλήθεια πονάει» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του γιου του Ιβάν ΓΙοβάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να συντηρήσει τη φήμη του… συνετού προπονητή, που δεν προκαλεί, είναι πάντα ψύχραιμος, σεβαστικός. Δεν του βγαίνει τελευταία.

Σχολίασε αρνητικά μια δήλωση του Ματίας Αλμέιδα για τη διαιτησία και χαρακτήρισε μόνος του τον εαυτό του, «τελευταίο των μοϊκανών» που δεν μιλά για τη διαιτησία. Παρότι βέβαια το έχει κάνει αρκετές φορές όλη τη σεζόν και ειδικά στον ματς με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Τώρα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το διαφαινόμενο χαμένο πρωτάθλημα είχε νέο γύρο γκρίνιας και δακρύβρεχτων δηλώσεων λέγοντας πως «Η ΕΠΟ και η Λίγκα των έβαλαν να διαλέξει ανάμεσα στην υγεία και τα όνειρα των παικτών του».

Ο ένας από τους γιους του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο Νίκολα Γιοβάνοβιτς έσπευσε να υπερασπιστεί τον πατέρα του με ανάρτησή του στα social media.

«Πόσο περήφανος είμαι για εσένα δεν περιγράφεται. Πόσο ευλογημένος νοιώθω που σε ζω κάθε μέρα και μαθαίνω από σένα!! Πονάει η αλήθεια!! Άνθρωποι σαν εσένα δεν πέφτουν οπότε θα ξαναγυρίσουμε όπως κάναμε πάντα», έγραψε.Ο γιος του Γιοβάνοβιτς βγαίνει... μπροστά για τον πατέρα του - «Η αλήθεια πονάει» (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X