Συγκλονιστική ανάρτηση Δημάτου: «Δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν την τεράστια απόσταση που μέσα σε ένα χρόνο κάλυψε η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστική ανάρτηση Δημάτου: «Δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν την τεράστια απόσταση που μέσα σε ένα χρόνο κάλυψε η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημάτος αναφέρεται στα όσα έγιναν πέρσι στο ίδιο γήπεδο πριν από περίπου έναν χρόνο και τονίζει ότι αυτό το επίτευγμα συνιστά μία από τις μεγαλύτερες επιστροφές σε 99 χρόνια ιστορίας.

Η ανάρτηση του Δημάτου

Η ένταση αυτών των δύο φωτογραφιών (με την πρώτη να δημοσιεύεται για πρώτη φορά από τότε…) στα ίδια αποδυτήρια με διαφορά ενός έτους, εκτός από τη μαγεία των συναισθημάτων του ποδοσφαίρου, απεικονίζει με τη μεγαλύτερη καθαρότητα την τεράστια απόσταση που μέσα σε ένα χρόνο κάλυψε η ΑΕΚ. Και αξίζουν συγχαρητήρια σε ολόκληρο τον οργανισμό για αυτό το επίτευγμα, που συνιστά μία από τις μεγαλύτερες επιστροφές σε 99 χρόνια ιστορίας.

Μα πάνω απ’ όλα σε όσους αναγνωρίζουν τον εαυτό τους και στις δύο αυτές πλευρές της ιστορίας. Σε όσους ισοπεδώθηκαν αλλά άντεξαν, το πάλεψαν και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να το γυρίσουν!

Σε όσους στις 14 Μαϊου 2022 στα σκαλάκια των αποδυτηρίων του «Κλεάνθης Βικελίδης», μέσα στους καπνούς των τσιγάρων που δεν έσβηναν, μιλούσαν για την απόλυτη καταστροφή και ούτε μπορούσαν να φανταστούν την απόλυτη μεταμόρφωση, πριν καν συμπληρωθεί ημερολογιακά ο ένας χρόνος!

Μία μεγάλη δικαίωση για τα δάκρυα του Παναγιώτη!
Μια μεγάλη δικαίωση για τους εφιάλτες που «σκότωσε» ο Πέτρος! Και για πολλούς ακόμα…

Οπως φυσικά και για τον Ματίας Αλμέιδα που έντεκα μήνες πριν με περισσή σεμνότητα στη διάρκεια του job interview και στην ερώτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη… «μπορείς να γίνεις ο δικτάτορας που χρειάζονται τα αποδυτήρια της ομάδας μου;», απάντησε χαμηλόφωνα αποφεύγοντας να ταυτιστεί και να εντυπωσιάσει… «εσείς μπορείτε να μου δώσετε την ευκαιρία που σας ζητάω;»…

Τότε που από το πρώτο του ταξίδι στη χώρα μας κατάφερε μόνος του να πείσει ότι είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά και να νικήσει τις τεράστιες αμφιβολίες και επικρίσεις που είχε δημιουργήσει η δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του για τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Και αυτό καθιστά την επιτυχία του ακόμα μεγαλύτερη!

Σε μία απόλυτα τοξική χρονιά που δεν μας επέτρεψε, όσο αξίζουμε ως φίλαθλοι, να ζήσουμε όπως θα θέλαμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με καλές ομάδες και ισχυρές προσωπικότητες, το ποδόσφαιρο βρίσκει πάντα τον τρόπο να επιβάλλει τη δικαιοσύνη του! Και να επιβραβεύσει την ομάδα, που εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, εκεί που τελικά κρίνονται όλα, ήταν με διαφορά η περισσότερο ελκυστική.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X