Σχέδιο για Έλληνες διαιτητές στο γήπεδο και ξένους στο VAR - Ενδέχεται να εφαρμοστεί την Κυριακή!

Σχέδιο για Έλληνες διαιτητές στο γήπεδο και ξένους στο VAR - Ενδέχεται να εφαρμοστεί την Κυριακή!
Photo Credits: INTIME

Πειραματικά ενδέχεται το σχέδιο να εφαρμοστεί την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στιβ Μπένετ σκέφτεται τη νέα σεζόν να χρησιμοποιεί Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι και ξένους στο VAR.

Σύμφωνα με την «Δίκη στο OPEN» ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Στίβ Μπένετ -που έχει συμβόλαιο με την ΕΠΟ και για του χρόνου- σκοπεύει την επόμενη περίοδο να χρησιμοποιεί Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι και ξένους στο VAR!

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει ο Μπένετ να ξεπεράσει τον σκόπελο της επιστολής Τσέφεριν στον Μπαλτάκο. Ο πρόεδρος της UEFA, θυμίζουμε, έθεσε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των ξένων ρέφερι μετά από όσα έγιναν με τον Ιταλό Μάσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δήλωσε ότι παύει η σχετική συνδρομή Ροσέτι προς την ΕΠΟ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το σχέδιο Μπένετ να εφαρμοστεί την ερχόμενη Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική! Να έχουμε, δηλαδή, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και στο Παναθηναϊκός-Άρης (στο ΑΕΚ-Βόλος θα οριστούν κατά πάσα πιθανότατα μόνο Έλληνες, όπως γίνεται μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς των Θεσσαλών) εγχώριους διαιτητές και ξένους στο VAR.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X