Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Αυτό που «βγαίνει» από το περιβάλλον του Ολυμπιακού είναι συγκεκριμένα παρά τις ξαφνικές απουσίες Σωκράτη, Εμβιλά και Χουάνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνικά σήμερα το πρωί οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιαν Εμβιλά και Ινμπεόμ Χουάνγκ αναφέρονται ως «αμφίβολοι» για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σήμερα το βράδυ.

Οι τρεις παίκετς ήταν κανονικά στην αποστολή που ανακοινώθηκε χθες, όμως σύμφωνα με όσα γράφονται σήμερα δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό ματς. Το μυαλό όλων, ειδικά εξαιτίας της μυστικοπάθειας που επικρατεί από πλευράς Ολυμπιακού, πήγε στο ότι οι τρεις αυτοί παίκτες νοσούν και δεν μπορούν να αγωνιστούν για αυτό τον λόγο.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr και τον Κώστα Νικολακόπουλο ωστόσο δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. «Παρεμπιπτόντως, κανένα κρούσμα θετικό για κορονοϊό η, άλλο ιό δεν έχει ο Ολυμπιακός» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X