Σέλτικ: «Κλείδωσε» το 11ο πρωτάθλημα της τα τελευταία 12 χρόνια

Σέλτικ: «Κλείδωσε» το 11ο πρωτάθλημα της τα τελευταία 12 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Η Σέλτικ νίκησε με 2-0 τη Χαρτς εκτός έδρας και εξασφάλισε μαθηματικό το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σέλτικ νίκησε με 2-0 τη Χαρτς εκτός έδρας και εξασφάλισε μαθηματικό το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 12ο τα τελευταία 13 χρόνια.

H κυριαρχία της Σέλτικ στο πρωτάθλημα της Σκωτίας συνεχίζεται. Οι Κέλτες νίκησαν με 2-0 τη Χαρτς εκτός έδρας χάρη σε δυο γκολ του Φουρουχάσι και «εκτόξευσαν» τη διαφορά από τη 2η Ρέιντζερς στους 13 βαθμούς με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν (95-82).

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έκανε «back to back», πανηγύρισε το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της,12ο τα τελευταία 13 χρόνια και δεύτερο υπό τις οδηγίες του Ελληνοαυστραλού τεχνικού. Οι Κέλτες… μείωσαν την απόσταση από την «αιώνια» αντίπαλο Ρέιντζερς, η οποία έχει στεφθεί 55 φορές πρωταθλήτρια.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν μέλος της Σέλτικ μέχρι τον Φεβρουάριο που αποχώρησε για την Ατλάντα. Ο διεθνής σέντερ φορ μέτρησε 19 εμφανίσει στη φετινή Premiership με έξι γκολ και μια ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X