Original 21: Ο Χατζηχρήστος τίμησε Αγιασωτέλη και Λανέ! (VIDEO)

Original 21: Ο Χατζηχρήστος τίμησε Αγιασωτέλη και Λανέ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Θυμήθηκαν τα... παλιά ο Δημήτρης Χατζηχρήστος με τον Γιώργο Αγιασωτέλη και τον Βασίλη Λανέ

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που είχε ως στόχο να συσπειρώσει και πάλι τους ΑΕΚτζήδες και να τιμήσει δύο ανθρώπους που έδωσαν πολλά στην Ένωση, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος τίμησε τις παλιές δόξες της «Βασίλισσας», τους Γιώργο Αγιασωτέλη και Βασίλη Λανέ.

«Συνηθίζουμε να τιμάμε ανθρώπους που η μεγαλύτερη πλειοψηφία του κόσμου, τείνει να ξεχνάει πολύ γρήγορα. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγιασωτέλη και τον Βασίλη Λανέ. Η καρδιά της Original 21 ήταν τόσο μεγάλη που χωρούσε τους πάντες μέσα», είπε ο αρχηγός.

«Η ομάδα που ήμασταν τότε ήταν σε δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ πολύ που είμαι στις αναμνήσεις της ΑΕΚ. Σας θυμάμαι όλους, τις φωνές σας, μας ακολουθούσατε παντού, είχαμε γίνει μια μεγάλη παρέα. Είμαστε όλοι ΑΕΚ, η οικογένειά μου και δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα εδώ. Με έχει τιμήσει και η ΚΑΕ, όμως αυτό είναι το πιο σημαντικό μου βραβείο», είπε ο Βασίλης Λανές.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Αγιασωτέλης, το βραβείο στον οποίο έδωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε: «Τέτοιες στιγμές με κάνουν να θέλω την παλιά μου γειτονιά, τη γειτονιά των Μοϊκανών. Τη γειτονιάς της… μιζέρας και της πολλής αγάπης για την ΑΕΚ. Δεν είναι τίποτα τα 9 χρόνια που έζησαν στην ΑΕΚ μπροστά σε όσα έχει ζήσει εσείς, όμως είμαι ευλογημένος που πέρασα εδώ».

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο για όλη την αγάπη που του έχει προσφέρει λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με κάνατε ΑΕΚ, όλοι εσείς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X