Το... γύρισε πάλι ο Αλαφούζος για τους διαιτητές: Πριν 1,5 μήνα έλεγε «να παίζουν και Έλληνες, δεν έρχονται elite!» και τώρα... άλλα!

Το... γύρισε πάλι ο Αλαφούζος για τους διαιτητές: Πριν 1,5 μήνα έλεγε «να παίζουν και Έλληνες, δεν έρχονται elite!» και τώρα... άλλα!
Photo Credits: INTIME

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος γυρίζει... την μπιφτέκα με τους elite διαιτητές όπως τον συμφέρει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γυρίζει… την μπιφτέκα με τους elite διαιτητές όπως τον συμφέρει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και εξηγούμαστε αμέσως τι ακριβώς εννοούμε.

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και όσα λέγονται, ξεχνιούνται, αλλά τα γραπτά μένουν, ο Αλαφούζος λέει και ξελέει απ’ ό,τι φαίνεται, αναλόγως τι βολεύει τον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» είχε πάει στη συνάντηση των «6» και είχε πει ότι «πήγα στην UEFA για elite, ας παίξει και Έλληνας και αν κάνει λάθος να εξαφανιστείτε» και σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας.

Αναλυτικά είχε πει:

«Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ.Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθους, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία».

Ο Παναθηναϊκός, προφανώς κατ’ εντολή του, έβγαλε μία άκρως προκλητική ανακοίνωση μετά τον ορισμό Φωτιά στο Άρης – ΑΕΚ και έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Έγινε και το απίστευτο: ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος και ο αρχιδιαιτητής Μπένετ προκαλούν αθετώντας τα συμφωνηθέντα, βαφτίζοντας ξένους elite διαιτητές τον Φωτιά και τον Διαμαντοπούλοβιτς – Νταμπάνοβιτς, ο οποίος έβγαλε μεθυσμένους τους ξεμέθυστους Πολωνούς και διαιτήτευσε ως νηφάλιος τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού!

Τελικά τι ισχύει για τον Γιάννη Αλαφούζο; Το πρώτο ή το δεύτερο; Για να ξέρουμε και αναλόγως να κρίνουμε…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X