Έιμπραχαμ: Πόσο τον κοστολογεί η Ρόμα και ποιοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Έιμπραχαμ: Πόσο τον κοστολογεί η Ρόμα και ποιοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον τους για τον Τάμι Έιμπραχαμ εκφράζουν κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη με τη Ρόμα να κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα 40-45 εκατομμύρια ευρώ. Με 9 γκολ φέτος με τη φανέλα της Ρόμα ο 25χρονος Τάμι Έιμπραχαμέχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και τη προσοχή της Ευρώπης πάνω του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα βήμα πριν χάσει τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα αλλά και τον Νειμάρ του οποίου ο κύκλος στους Παριζιάνους κλείνει. Έτσι, η ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή κρίνεται απαραίτητη με το όνομα του Άγγλου επιθετικού να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Στην Τότεναμ ο Χάρι Κέιν μετά από 14 χρόνια στο Λονδίνο ετοιμάζει τις βαλίτσες του με άγνωστο προορισμό έως τώρα. Με την αποχώρησή του να βρίσκεται προ των πυλών, ο Έιμπραχαμ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν για την αντικατάστασή του.

Άμεσο το ενδιαφέρον για τους Χάρι Κέιν και Τάμι Έιμπραχαμ έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί μετά το Μουντιάλ του Κατάρ έμεινε δίχως επιθετικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εδώ και μήνες τα ονόματα των δύο επιθετικών παίζουν αρκετά με τον Κέιν να είναι ο βασικός στόχος του Ολλανδού προπονητή. Όμως επειδή πρόκειται για μια μεταγραφή που θα αγγίξει τα 100 εκατομμύρια, εναλλακτικές υπάρχουν, με τον Έιμπραχαμ να είναι πρώτος επιλαχών αν η περίπτωση του Κέιν ναυαγήσει.

Η Ρόμα κοστολογεί τον Άγγλο επιθετικό στα 40 με 45 εκατομμύρια ευρώενώ στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα και η Τσέλσι που διαθέτει ρήτρα αγοράς για τον ποδοσφαιριστή η οποία έχει συμφωνηθεί όταν ο Έιμπραχαμ παραχωρήθηκε από τους «μπλε» στην Ρόμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X