ENWSI TV και Δικέφαλος Αετός δίνουν ΔΩΡΟ το λεύκωμα για τα 99 χρόνια της ΑΕΚ!

ENWSI TV και Δικέφαλος Αετός δίνουν ΔΩΡΟ το λεύκωμα για τα 99 χρόνια της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε το μοναδικό σκληρόδετο λεύκωμα 96 σελίδων για τα 99 χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV επιστρέψει απόψε με δώρα μαζί με τον Δικέφαλο Αετό, την εβδομαδιαία εφημερίδα των ρεπόρτερ της ΑΕΚ για τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα στη σημερινή εκπομπή AEK after με τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Βασίλη Μπορμπόκη, το ENWSI TV θα σας δώσει δώρο μια μία σπουδαία επετειακή έκδοση.

Πρόκειται φυσικά το λεύκωμα 96 σελίδων που εξέδωσε ο Δικέφαλος Αετός για να γιορτάσει τα 99 χρόνια ΑΕΚ, και έχει όλη την ιστορία του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την πρόθεση του συλλόγου να κατασκευάσει γήπεδο το 1924 και την πρώτη ενέργεια το 1927, την ιστορία του «Σταδίου ΑΕΚ» και την κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας», μέχρι τα λαμπρά εγκαίνια της 30ης Σεπτέμβρη του 2022 και το πρώτο ματς στην «Αγιά-Σοφιά».

Μέσα σε μια εντυπωσιακή σκληρόδετη έκδοση μπορείτε να βρείτε ιστορικά γεγονότα, 250 φωτογραφίες, έγγραφα, ντοκουμέντα και δικαστικές αποφάσεις!

Πώς μπορείτε να κερδίσετε

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κερδίσετε το λεύκωμα που θα δοθεί σε έναν τυχερό απόψε, είναι να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το συγκεκριμένο κείμενο στο enwsi.gr ή να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από την ανάρτηση του εν λόγω κειμένου στο Facebook.

Το όνομα του τυχερού θα κληρωθεί από τον Βασίλη Μπορμπόκη στη σημερινή εκπομπή του ENWSI TV.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X