Μπάρκας: Η Ουτρέχτη κινείται για την αγορά του από την Σέλτικ!

Μπάρκας: Η Ουτρέχτη κινείται για την αγορά του από την Σέλτικ!
Photo Credits: INTIME

«Ο Βασίλης Μπάρκας είναι μια αποκάλυψη στην Ολλανδία» γράφουν οι Σκωτσέζοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια άκρως δαπανηρή μεταγραφή ήταν για την Σέλτικ ο Βασίλης Μπάρκας ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να δείξει το καλό του πρόσωπο στην Σκωτία, όμως κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης.

Όπως γράφουν στην Σκωτία, ο Έλληνας τερματοφύλακας «ήταν μια καταστροφή μετά τη μεταγραφή του εκατομμυρίων λιρών από την ΑΕΚ πριν από σχεδόν τρία χρόνια και το καλοκαίρι δόθηκε σιωπηλά δανεικός στην ολλανδική Ουτρέχτη.

Ήταν όμως μια αποκάλυψη στην Ολλανδία και έχει επαινεθεί από τον προπονητή της Ουτρέχτης, Μίχαελ Σιλμπερμπάουερ, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου με την ομάδα του να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη».

Ενώ προσθέτουν πως η Ουτρέχτη στην οποία αγωνίζεται και ο Τάσος Δουβίκας θέλει να μετατρέψει τον δανεισμό του σε μόνιμη μεταγραφή, αλλά δυσκολεύεται να έρθει σε συμφωνία με τη Σέλτικ για το ποσό της μεταγραφής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X