Novibet: Λιβάι και Τσούμπερ δίνουν τη λύση στο 4.50 στη Λεωφόρο!

Novibet: Λιβάι και Τσούμπερ δίνουν τη λύση στο 4.50 στη Λεωφόρο!

Η ΑΕΚ έχει συνηθίσει φέτος να παίζει… τελικούς και στο κρισιμότερο ματς του πρωταθλήματος είναι αποφασισμένη να πανηγυρίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει συνηθίσει φέτος να παίζει… τελικούς και στο κρισιμότερο ματς του πρωταθλήματος είναι αποφασισμένη να πανηγυρίσει. Στην «Ένωση» ανυπομονούν για την επίσκεψή τους στη Λεωφόρο και φιλοδοξούν να «χαμογελάσουν» στη μοναδική έδρα που μέχρι στιγμής φέτος δεν έχουν νικήσει. Αν τα καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» θα παραμείνουν και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του double!

Το timing μοιάζει ιδανικό για τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα! Οι δύο σερί νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό στο Φάληρο και ΠΑΟΚ στην «Αγία Σοφιά» έχουν φέρει αέρα πρωταθλήτριας στην ΑΕΚ και στην «Ένωση» γνωρίζουν ότι η 3η σερί νίκη σε ντέρμπι θα τους φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο. Η νίκη της ΑΕΚ στη Λεωφόρο κοστολογείται σε απόδοση 2.75!

Για την «Ένωση» ο Παναθηναϊκός δεν είναι άτρωτος. Οι «πράσινοι» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, όμως η ΑΕΚ επιθετικά σκοτώνει. Ο «Δικέφαλος» στα τρία τελευταία ματς των playoffs απέναντι σε Άρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 10 (!) γκολ και στα συγκεκριμένα παιχνίδια έγινε αφεντικό ανοίγοντας το σκορ. Η συνταγή του Αλμέιδα με πίεση ψηλά δεν θα αλλάξει με βασικό στόχο να αιφνιδιάσει τους «πράσινους». Απόδοση 2.10 να προηγηθεί η ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι!

Η πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται από την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά. «Όπλα» σαν τους Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ δεν διαθέτει καμία ομάδα στο πρωτάθλημα και οι παραπάνω παίκτες είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εξάλλου, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι Τσούμπερ, Γκαρσία έχουν πετύχει τα 6 από τα 10 γκολ της ΑΕΚ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές!

Anytime σκόρερ Λ.Γκαρσία σε απόδοση 4.50 ή Σ.Τσούμπερ επίσης στο 4.50!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του ντέρμπι, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X