ΑΕΚ: Όλα βλέμματα στον Λιβάι απόψε - Σκάουτ από όλη την Ευρώπη στη Λεωφόρο

ΑΕΚ: Όλα βλέμματα στον Λιβάι απόψε - Σκάουτ από όλη την Ευρώπη στη Λεωφόρο
Photo Credits: INTIME

Όλα βλέμματα στον άσο της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία απόψε με σκάουτ από όλη την Ευρώπη στη Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξένοι σκάουτ θα βρεθούν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ θέλοντας να «τσεκάρουν» από κοντά τον Λιβάι Γκαρσία.

«Καυτό» αναμένεται να είναι το μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς η φετινή του μεταμόρφωση στην ΑΕΚ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο 25χρονος φορ έχει πετύχει φέτος 18 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ σε 33 συμμετοχές, κάνοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Γι’ αυτό και ξένες ομάδες έχουν στείλει τους εκπροσώπους τους για να τον δουν από κοντά και στα επίσημα του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα βρίσκονται απόψε σκάουτ πολλών ομάδων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», κατάσκοποι θα υπάρχουν από τις Βιγιαρεάλ, Αταλάντα, Σαμπντόρια, Τζένοα, Φιορεντίνα, Στουτγάρδη, Καϊζερσλάουτερν, Κολωνία και Σέλτικ.

Το όνομα του Λιβάι ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες για τους Σκωτσέζους, ωστόσο πιο ενεργό ενδιαφέρον έχει δείξει για τον παίκτη μέχρι τώρα η Βιγιαρεάλ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X