Πλέι οφ Super League: Το σερί νικών της ΑΕΚ έφερε ρεκόρ!

Πλέι οφ Super League: Το σερί νικών της ΑΕΚ έφερε ρεκόρ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει πέντε διαδοχικές νίκες στ πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα της ΑΕΚ στα Play Off της Stoiximan Super League, δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής.

Ναι μεν, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα «συγκατοικεί» με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς, γεγονός που του επέτρεψε να καλύψει το -2 με το οποίο μπήκε στο μίνι-πρωτάθλημα, από τους «πράσινους».

Από την άλλη, δε, αυτές οι πέντες συνεχόμενες νίκες, μόνο δεδομένες δεν είναι στις 13 σεζόν που παίζονται Play Off στην Ελλάδα, είτε με, είτε χωρίς τον πρωτοπόρο της κανονικής διάρκειας.

ΠΑΟΚ, Βόλος, Άρης, Ολυμπιακός και ξανά ΠΑΟΚ, «λύγισαν» από την ΑΕΚ, που κατάφερε να κάνει το 5/5, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η μόνη ομάδα που «έφτασε» ένα τέτοιο νικηφόρο σερί, ήταν ο Ολυμπιακός, της αγωνιστικής περιόδου 2019/20. Στην πρώτη σεζόν, δηλαδή, που ο πρωταθλητής της Super League δεν αναδείχθηκε μέσω της κανονικής διάρκειας.

Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα, στο οποίο οι ισορροπίες για την κατάκτηση του τροπαίου είναι πολύ πιο λεπτές, η ΑΕΚ «ισοφάρισε» αυτό το ρεκόρ, έχοντας μάλιστα καλύτερη διαφορά τερμάτων, αφού έχει σκοράρει 12 φορές και έχει δεχθεί δύο γκολ, σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός στις αντίστοιχες, είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα 11 φορές και την είχε μαζέψει από αυτά, τρεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στη «μητέρα των μαχών» της φετινής σεζόν στη Λεωφόρο, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (30/04, 20:00), εκτός από το προβάδισμα για τον τίτλο, διακυβεύεται κι ένα ιστορικό ρεκόρ για τους φιλοξενούμενους, αφού αν κερδίσουν για έκτη σερί φορά στα Play Off, θα είναι οι πρώτοι που το καταφέρνουν, παρά τα 13 χρόνια διεξαγωγής του θεσμού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X